Turun Eristinen Seura ry: Toimintakertomus 2022

 5-vuotiskevätkokous vahvisti 5.5.23 viime vuoden toimintakertomuksen:


1.       Yleistä

Vuonna 2022 yhdistys alkoi järjestää taas toimintaa kasvokkain pitkän etäilyn jälkeen. Kokoukset pidettiin hybridimuotoisina ja puheenjohtan röyhtäys- ja pieretystiheyttä kirjattiin erityisesti hallituskokouksissa. Tuomiokirkon ostosuunnitelmia kehiteltiin ja TES.co-osakkeiden myötä kirkon muuntamista Suomen ensimmäiseksi TESCO-liikkeeksi kaavailtiin vähintäänkin tosissaan, jos ei vakavissaan.

2.       Toimintasuunnitelman painopiste A: yhdistyksen näkyvyys jäsenkannan ulkopuolelle

Turun tuomiokirkon ostosuunnitelmia varten teimme laajaa somevalistustyösuunnitelmaa. Korttityöpaja, Liisa Ihmemaassa -seikkailu ja dokumenttielokuvailta olivat myös avoimia yhdistyksen ulkopuolisille jäsenille ja tapahtumista saatiin myös uusia yhdistysen toiminnasta kiinnostuneita ja jäseniäkin.

3.       Toimintasuunnitelman painopiste B: yhdistyksen sisäinen toiminta

Yhdistyksen jäsenet seikkailivat Turun keskustassa Liisa Ihmemaassa -tehtäviä ratkoen elokuussa 2022. Lokakuussa järjestettiin ikonityöpaja, jossa askarreltiin diskordianistisia kortteja ja ikoneita. Joulukuussa puolestaan katsoimme Huntu - Kun okkultismi saapui Suomeen -dokumentin. Striimauksen laadun huonouden vuoksi tapahtuma oli livesellainen hybridin sijaan, mutta uutta elokuvailtaa suunniteltiin paremmilla järjestelyillä seuraavalle vuodelle.

Myös Diskoflux- ja Afflux -juhlat järjestettiin hybrideinä.

Discordissa käytiin vilkasta keskustelua ja siitä on tullut hyvä tapa jäsenistölle joka puolelta maailmaa osallistua toistensa elämään ja myös yhdistyksen toimintaan.

Etätoimintaa katsottiin tarpeelliseksi myös jatkossa kehittää maailmanlaajuisen jäsenistömme kokoontumismahdollisuuksien takaamiseksi, mutta livetapaamisten elvyttämistä pidettiin nyt erityisen tärkeänä.

4.       Sisäinen hallinto

Hallituksen jäseniksi valittiin syyskokouksessa 2021 Essi Mäkelä (puheenjohtaja), Sammal Mashek (valittiin syyskokouksessa hallituksen jäseneksi ja hallituksen järjestäytymiskokouksessa varapuheenjohtajaksi), Tero Ahlgren (hallituksen jäsen), Vaakku (alias, hallituksen jäsen), Annina Kortelainen (Hallituksen jäsen) ja Aleksi Ryyppö (alias, hallituksen jäsen). Toiminnantarkastajaksi ja varatoiminnantarkastajaksi valittiin Toni Saarinen ja Pauliina Niemi.

Hallitus kokoontui kuusi kertaa: 4.2., 30.3., 22.4., 12.10., 28.11., 9.12.

5.       Lopuksi

Vuonna 2022 päästiin taas eristäytymään kasvokkain ja yhteistyövoimin. Etäeristysvuosien muokkaama yhdistystoiminta kehittyy nyt vihdoin vapaammin, vaikka sen eteen on tehtävä töitä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Essee: Fingerpori -mukaelmat Punk in Finland -foorumilla

Yhdistyksen säännöt