Yhdistyksen toimintasuunnitelma vuodelle 2019



Syyskokouksessa valittiin vuodelle 2019 uusi hallitus ja hyväksyttiin toimintasuunnitelma. Tulevana vuonna odotettavissa on siis seuraavanlaisen suunnitelman mukaisia tapahtumia. Tervetuloa kehittämään yhdistyksen toimintaa!

TES ry Toimintasuunnitelma 2019
  1. Yhdistyksen toiminnan tarkoitus ja visio tulevasta

    Yhdistyksen tarkoituksena on ylläpitää ja tukea erististä ja diskordianistista yleissivistystä, edistää omaehtoista harrastuneisuutta diskordianismin parissa sekä uudistaa ja kehittää yleistä tietämystä diskordianismista. Erismillä tai diskordianismilla, joiden katsotaan tässä yhteydessä olevan sama asia, tarkoitamme aatteellista, filosofista tai uskonnollista suuntausta, joka juontaa juurensa Principia Discordia -nimisen kirjoituskokoelman luomisesta alkaneeseen liikehdintään.
  2. Tulevan toimintakauden haasteet ja mahdollisuudet

    Vuonna 2019 yhdistyksen haasteena on jatkaa toiminnan käynnistämistä ja vakiintuneen toiminnan kehittämistä. Yhdistyksen ensimmäisinä toimintavuosina jäsenten mahdollisuudet vaikuttaa yhdistyksen toimintamuotoihin ovat monipuoliset. Toiminnan ollessa vielä alkutekijöissään, on yhdistyksen mahdollista luoda joustava pohja tulevien vuosien toiminnalle.
  3. Yhdistyksen toiminnan Painopisteet:

    Painopiste A: Tavoitteena on järjestää julkisia keskustelutilaisuuksia ja tehdä yhdistys näkyväksi myös jäsenistön ulkopuolelle sekä herättää laajempaa mielenkiintoa ja värvätä lisää jäseniä. Tavoitteen toteuttamiseksi yhdistys järjestää julkisia ja salaisia paneeli-, luento- ja keskustelutilaisuuksia erilaisissa julkisissa ja piilotetuissa tiloissa. Yhdistys järjestää näkyviä ja näkymättömiä tempauksia ja laatii julkisia ja salaisia tiedotteita julkaistavaksi ja kätkettäväksi yhdistyksen parhaaksi katsomalla tavalla.

    Painopiste B: Tavoitteena on saada yhdistyksen sisäiseen toimintaan vakautta. Yhdistys järjestää työpajoja ja opintopiirejä tai -rinkeleitä diskordianistisen filosofian sekä käytännön toteutuksen määrittelemiseksi ja tarkentamiseksi.

    Painopiste C: Tavoitteena on saada yhdistyksen toimintaan epävakautta. Yhdistys seikkailee diskordianistisesti julkisilla ja salaisilla paikoilla aiheuttaen sisäistä ja ulkoista kummastusta. Tavoitteena myös käytännön toteutuksen epämääräistäminen ja filosofisessa epätarkkuudessa rietastelu.

    Painopiste W: Pohtia miten pisteellä voi olla painoa. Onko kyseessä kenties uusi alkeishiukkanen?

    Painopiste E: Fnord.
  4.  Yhdistyksen muu sisäinen toiminta:

    Yhdistyksen kevätkokous valmistellaan vuoden 2019 tammi-toukokuulle ja syyskokous järjestetään syys-joulukuussa. Hallituksen kokouksia pidetään tarvittaessa.

    Jäseniä pyritään hankkimaan yhdistyksen toiminnan kautta. Yhdistyksen tiedotusmenetelmiä kehitetään. Uusille jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille järjestetään tutustumistilaisuuksia.

    Yhdistys järjestää keskustelutilaisuuksia, joihin kutsutaan yhdistyksen ulkopuolisia tuttuja ja sisäpuolisia vieraita ja luodaan mahdollisimman laajaa näkökulmaa diskordianistiseen maailmankatsomukseen. Aloitetaan monipäiväisen tapahtuman suunnittelua vuosille 2019 ja 2010.
  5. Yhdistyksen muu ulkoinen toiminta:

    Yhdistys julkaisee tilaisuuksiin ja tapahtumiin liittyviä päivityksiä sekä tiedotuksia Facebook-sivulla ja ryhmässä, sekä blogissaan ja Meetup-sivuillaan.

    Yhdistys etsii ja pyrkii luomaan yhteistoimintaa muiden saman aiheen piirissä toimivien tahojen kanssa. Suomen Äärimmäisen Vapaaseen Eristiseen Liikkeeseen ja Pakanaverkko ry:hyn ollaan yhteydessä yhteistyösuunnitelmien merkeissä.

    Yhdistys seuraa Edu Kettusta, eikä anna sen tehdä ihan mitä tahansa (esimerkiksi Lentäjän poika -kappaleen tapaisia ei saa enää tehdä uudestaan).
  6.  Tiedottaminen, kotisivut, sosiaalinen media, jäsenkirje

    Jäsenkirje postitetaan sähköisesti kerran kuukaudessa.

    Yhdistyksen tiedotukseen käytetään Facebookin julkista sivua, jäsenille tarkoitettua salaista ryhmää, http://turuneristinenseura.blogspot.com -blogisivua, yhdistyksen Meetup-sivua, sekä yhdistykselle luotua Discord-palvelinta.
     
  7. Toiminnan kehittäminen

    Toiminnan kehittämiseksi yhdistys kerää jäseniltään ideoita avoimella jäsenkyselyllä ja automaattikirjoituksella sekä muilla esoteerisilla tiedonkeruumenetelmillä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Essee: Fingerpori -mukaelmat Punk in Finland -foorumilla

Yhdistyksen säännöt

Turun Eristinen Seura ry: Toimintakertomus 2022