Helsingin Diskordianistit


Helsingin diskordianistit on Turun eristisen seuran TES ry:n helsinkiläinen paikallisosasto, jonka missiona on levittää Erisin diskordianistista sanomaa pääkaupunkiseudulla toimien kuitenkin varsinaisen yhdistyksen osastona sen alaisena paikallisosastona.

Missiomme on opettaa ihmisille Erisin pyhää sanaa ja kaaoksen luovaa alkuvoimaa joka negatiivisista konnotaatioistaan huolimatta on luova alkutila ja kaiken liikkeellepaneva voima josta suoraan ammentamalla pääsee tiedon ja energian lähteille.

Tarkoitustaan varten Helsingin Diskordianistit suosittavat, että jokainen harjoittaa juuri niitä henkisiä harjoituksia ja magian muotoja jotka ovat hänelle luontevimpia, sekä myös että jokainen yksilö on vapaa kulkemaan omaa polkuaan ja rakentamaan oman uskomusjärjestelmänsä haluamistaan tai omiksi tuntemistaan legopalikoista.

Turun Eristinen Seura on Turussa perustettu eristinen yhdistys, jonka pääasiallinen tehtävä on edistää erismin leviämistä ja ymmärretyksi tulemista muodossa, joka on yksilön omat lähtökohdat huomioiva henkisen kehityksen polku kohti valaistumista, tai ainakin hauskanpitoa. Se on vakavaa asiaa leikin varjolla tai leikkiä vakavan asian varjolla: ihan miten haluatte asian nähdä.

Helsingin Diskordianistit ovat osa Turun erististä seuraa ja sen missiota toimien kuitenkin Turun ulkopuolisena osastona omalla nimellään. Se kunnioittaa kaikkia eristisen perinteen näkemyksiä, siinä mielessä kuin niitä edes on, ja antaa kasvualustan yksilön omalle kasvualustalle.

Ei ole guruja eikä mestareita, sinä olet paavi. Koska sinä olet paavi ja minä olen paavi, olemme sitä kaikki ja näin ollen emme kukaan. Jos tajuat tämän, saatat olla jo valaistunut, tai sitten et. Joka tapauksessa tarkoitustamme varten osastoa ylläpitää Helsingissä asuva initioitu diskordianisti ja kaaosmaagikko jolle leikki on vakava asia ja siten vietävä loppuun asti.

Jos olette kiinnostuneet tietämään, kuulemaan, tai mitä vain, lisää niin ottakaa yhteyttä allekirjoittaneeseen tahoon. Yhteyden saa Turun Eristisen Seuran kautta.

Jäsenasioissa pyydämme kääntymään suoraan Turun Eristisen Seuran puoleen.

Hail Eris! Hail! Hail!

Fnord!


-Janina Paasonen







Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Essee: Fingerpori -mukaelmat Punk in Finland -foorumilla

Yhdistyksen säännöt

Turun Eristinen Seura ry: Toimintakertomus 2022