Turun Eristinen Seura ry

Turun Eristinen Seura ry syntyi 5.5.2018 ja rekisteröitiin 1.6.2018 Suomen Turussa. TES järjestää kulttuuri- , keskustelu- ja koulutustilaisuuksia sekä juhlia diskordianismin hengessä; harjoittaa tutkimus- , tiedotus- ja julkaisutoimintaa; tekee aloitteita eri viranomaisille; ja yhteistoiminnassa muiden alan järjestöjen kanssa.

Yhdistys on siis diskordianisteja yhdistävä ja Eriksen ilosanomaa levittävä yhdistys, jonka tarkoituksena on ylläpitää ja tukea erististä ja diskordianistista yleissivistystä, edistää omaehtoista harrastuneisuutta diskordianismin parissa sekä uudistaa ja kehittää yleistä tietämystä diskordianismista. Erismillä tai diskordianismilla, joiden katsotaan tässä yhteydessä olevan sama asia, tarkoitamme aatteellista, filosofista tai uskonnollista suuntausta, joka juontaa juurensa Principia Discordia -nimisen kirjoituskokoelman luomisesta alkaneeseen liikehdintään.

Tule mukaan keskustelemaan siitä, mitä Eris tarkoittaa ja mitä sillä pitäisi tehdä, jos sen sattuu löytämään! Olemme moninaisuuden ja yhdenvertaisuuden puolella ja kannustamme ihmisiä ystävällismieliseen kanssakäymiseen ja keskusteluun eripuran ja kaaoksen puitteissa. Yhdistyksen kotipaikka on Turku, mutta jäsenten ei ole pakko asua Turussa. Tapahtumia pyritään järjestämään mielenkiinnon ja resurssien mukaan, joten niiden sijoittuminen Turun ulkopuolelle on myös hyvin mahdollista.

Terve Eris! Kaikki tervehtivät Discordiaa!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Essee: Fingerpori -mukaelmat Punk in Finland -foorumilla

Yhdistyksen säännöt

Turun Eristinen Seura ry: Toimintakertomus 2022