TES ry Toimintasuunnitelma 2018

Tässä perustamiskokouksessa 5.5.2018 hyväksytty toimintasuunnitelma vuodelle 2018.

1. Yhdistyksen toiminnan tarkoitus ja visio tulevasta


Yhdistyksen tarkoituksena on ylläpitää ja tukea erististä ja diskordianistista yleissivistystä, edistää omaehtoista harrastuneisuutta diskordianismin parissa sekä uudistaa ja kehittää yleistä tietämystä diskordianismista. Erismillä tai diskordianismilla, joiden katsotaan tässä yhteydessä olevan sama asia, tarkoitamme aatteellista, filosofista tai uskonnollista suuntausta, joka juontaa juurensa Principia Discordia -nimisen kirjoituskokoelman luomisesta alkaneeseen liikehdintään.


2. Tulevan toimintakauden haasteet ja mahdollisuudet


Vuonna 2018 yhdistyksen haasteena on saada toiminta käyntiin ja kehitettyä vakiintunutta toimintaa, jolle tulevien vuosien toiminnan voi helposti perustaa ja jonka päälle rakentaa tulevina vuosina.

Yhdistyksen ensimmäisenä toimintavuonna jäsenten mahdollisuudet vaikuttaa yhdistyksen toimintamuotoihin ovat monipuoliset.


3. Yhdistyksen toiminnan Painopisteet:


Painopiste A: Tavoitteena on järjestää julkisia keskustelutilaisuuksia ja tehdä yhdistys näkyväksi myös perustajaryhmittymän ulkopuolelle sekä herättää laajempaa mielenkiintoa ja värvätä lisää jäseniä. Tavoitteen toteuttamiseksi yhdistys järjestää julkisia ja salaisia paneeli-, luento- ja keskustelutilaisuuksia erilaisissa julkisissa ja piilotetuissa tiloissa. Yhdistys järjestää näkyviä ja näkymättömiä tempauksia ja laatii julkisen ja salaisen perustamisilmoituksen julkaistavaksi ja kätkettäväksi yhdistyksen parhaaksi katsomalla tavalla.

Painopiste B: Tavoitteena on saada yhdistyksen sisäinen toiminta liikkeelle. Yhdistys järjestää työpajoja ja opintopiirejä tai -rinkeleitä diskordianistisen filosofian sekä käytännön toteutuksen määrittelemiseksi.



4. Yhdistyksen muu sisäinen toiminta:


Yhdistys rekisteröidään perustamiskokouksen jälkeen. Edit: Yhdistys rekisteröitiin 1.6.2018.

Yhdistyksen syyskokous järjestetään syys-marraskuussa ja kevätkokous valmistellaan vuoden 2019 tammi-toukokuulle. Hallituksen kokouksia pidetään tarvittaessa.

Jäseniä pyritään hankkimaan yhdistyksen toiminnan kautta, mutta laaditaan myös tiedotussuunnitelma. Uusille jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille järjestetään tutustumistilaisuuksia.

Yhdistys perustaa sähköpostilistan tai muun yhdessä sovitun kanavan, jolla jäseniin ollaan yhteydessä.

Yhdistys järjestää keskustelutilaisuuksia, joihin kutsutaan yhdistyksen ulkopuolisia vieraita ja luodaan mahdollisimman laajaa näkökulmaa diskordianistiseen maailmankatsomukseen. Aloitetaan suunnitelmat monipäiväisen tapahtuman suunnittelemiseksi vuosien 2019 ja 2020 aikana.


5.Yhdistyksen muu ulkoinen toiminta:


Yhdistykselle perustetaan omat sivut ja ryhmä Facebookiin, jossa julkaistaan tilaisuuksiin ja tapahtumiin liittyviä päivityksiä sekä tiedotuksia. Perustetaan sekä yksityinen ryhmä jäsenille että julkinen sivu ulkopuolista tiedotusta varten.

Yhdistys etsii ja pyrkii luomaan yhteistoimintaa muiden saman aiheen piirissä toimivien tahojen kanssa. Suomen Äärimmäisen Vapaaseen Eristiseen Liikkeeseen ja Pakanaverkko ry:hyn ollaan yhteydessä yhteistyösuunnitelmien aloittamiseksi.

Yhdistys seuraa Edu Kettusta, eikä anna sen tehdä ihan mitä tahansa (esimerkiksi Lentäjän poika -kappaleen tapaisia ei saa enää tehdä uudestaan).

6. Tiedottaminen, kotisivut, sosiaalinen media, jäsenkirje


Yhdistykselle perustetaan omat sivut ja ryhmä Facebookiin, jossa julkaistaan tilaisuuksiin ja tapahtumiin liittyviä päivityksiä sekä tiedotuksia. Perustetaan sekä yksityinen ryhmä jäsenille että julkinen sivu ulkopuolista tiedotusta varten. Edit: https://www.facebook.com/turuneristinenseura

Yhdistykselle perustetaan palvelin Discord-yhteisöpalveluun. Edit: https://discord.gg/BHVwez

Jäsenkirje postitetaan sähköisesti kerran kuukaudessa. 

7. Toiminnan kehittäminen


Toiminnan kehittämiseksi yhdistys kerää jäseniltään ideoita avoimella jäsenkyselyllä ja automaattikirjoituksella sekä muilla esoteerisilla tiedonkeruumenetelmillä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Essee: Fingerpori -mukaelmat Punk in Finland -foorumilla

Yhdistyksen säännöt

Turun Eristinen Seura ry: Toimintakertomus 2022